De Focus Fitness Jet 2 Loopband review

Beoordeling: (4/5)

"Ontdek de ongekende mogelijkheden van de Focus Fitness Jet 2 Loopband"

De Focus Fitness Jet 2 Loopband is een uitstekende keuze voor de ambitieuze hardloper die graag thuis wil trainen. Deze loopband heeft een hellingsfunctie en maar liefst 7 trainingsprogramma's met 40 trainingsniveaus, waardoor er voor ieder wat wils is. Met een maximumsnelheid van 13 km/h kunt u zowel wandelen als hardlopen op deze loopband. En als u klaar bent met uw training, kunt u de Jet 2 eenvoudig inklappen om ruimte te besparen. Het opzetten van de Jet 2 is eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding en het handige hulpstuk dat wordt meegeleverd. De loopband is stevig en stabiel, zelfs tijdens intensieve trainingen. Het scherm laat duidelijk uw tijd, afstand, snelheid en hartslag zien, zodat u altijd precies weet hoe uw training verloopt. Een ander groot pluspunt van de Jet 2 is het feit dat hij relatief stil is. Dit maakt het mogelijk om op elk moment van de dag te trainen zonder anderen in huis te storen. Kortom, als u op zoek bent naar een loopband voor thuisgebruik met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, is de Focus Fitness Jet 2 zeker het overwegen waard.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximale snelheid 13 km/h
Hellingshoek In 15 niveaus instelbaar
Trainingsprogramma's 7
Trainingsniveaus 40
Hartslagsensoren Ja
Afmetingen loopvlak 120 x 41 cm
Gewicht 53 kg

De Focus Fitness Jet 2 Loopband in één oogopslag

Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 36 Trainingsprogramma's met 2 trainingsniveaus - Tot 13 km/h

De Focus Fitness Jet 2 Loopband is een kwalitatief hoogstaand product voor de echte fitnessfanaat. Met een maximum snelheid van 13 km/h en 7 verschillende trainingsprogramma's, is de Jet 2 Loopband geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. De loopband heeft een hellingshoekfunctie waardoor je nog meer uitdaging aan je workouts kunt geven en je je spieren intensiever kunt trainen. Daarbij is de Jet 2 Loopband inklapbaar, waardoor je hem makkelijk op kunt bergen als je klaar bent met trainen. Met de Jet 2 Loopband kun je je eigen prestaties en trainingsgegevens bijhouden. Je kunt tijdens het sporten jouw snelheid, afstand, tijd, calorieën en hartslag bijhouden op het LCD-scherm. Via de hartslagsensoren op de handgrepen van de loopband of via een draadloze hartslagband kun je jouw hartslag monitoren en zo hangt je training af van jouw persoonlijke fitheidsniveau. Daarnaast is het mogelijk om je mobiele telefoon of tablet aan te sluiten op de Jet 2 Loopband, zodat je naar jouw favoriete muziek kunt luisteren tijdens het sporten. De Jet 2 Loopband is eenvoudig in gebruik en heeft een solide frame, dat geschikt is voor een maximaal belastbaar gewicht van 120 kg. Door zijn geringe formaat en het inklapbare design is hij makkelijk op te bergen wanneer deze niet gebruikt wordt. Kortom, de Focus Fitness Jet 2 Loopband is een uitstekend product voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige loopband voor thuisgebruik. De verschillende trainingsprogramma's en de hellingshoekfunctie geven een extra dimensie aan jouw workout en het LCD-scherm geeft alle benodigde informatie weer. Met de Jet 2 Loopband kun je op een veilige en verantwoorde manier aan jouw fitheid werken.

Wat vinden we goed aan de Focus Fitness Jet 2 Loopband

Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 36 Trainingsprogramma's met 2 trainingsniveaus - Tot 13 km/h

- De Focus Fitness Jet 2 loopband is inklapbaar, waardoor hij weinig ruimte inneemt als hij niet gebruikt wordt.
- De loopband heeft een hellingsfunctie, waardoor je ook op hellingen kunt trainen. Dit maakt je trainingen uitdagender en zorgt voor meer spieractiviteit.
- Er zijn 7 verschillende trainingsprogramma's beschikbaar, waardoor er voor iedereen wel een geschikt programma te vinden is.
- De 40 trainingsniveaus maken het mogelijk om de weerstand aan te passen aan jouw niveau en doelstellingen.
- De Focus Fitness Jet 2 loopband kan een snelheid van maximaal 13 km/h bereiken, wat meer dan genoeg is voor de meeste thuisgebruikers.
- Het display geeft duidelijk de belangrijkste informatie weer, zoals tijd, afstand, snelheid en calorieën.
- De loopband is gemakkelijk te bedienen en heeft handige sneltoetsen voor snelheid en helling.
- Het loopvlak is breed en biedt voldoende grip, waardoor je prettig en veilig kunt hardlopen.
- De Focus Fitness Jet 2 loopband heeft een stille motor, waardoor je geen overlast veroorzaakt voor huisgenoten of buren.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 36 Trainingsprogramma's met 2 trainingsniveaus - Tot 13 km/h
- Het maximale gewicht dat de loopband kan dragen is 100kg, wat relatief laag is voor een fitnessapparaat. Mensen met een hoger gewicht zullen dus geen gebruik kunnen maken van deze loopband.
- De hellingsfunctie van de loopband kan niet handmatig ingesteld worden, maar alleen via de verschillende trainingsprogramma's. Hierdoor heb je minder controle over de intensiteit van je training.
- De hartslagmeter op de handvaten is niet altijd even nauwkeurig, wat kan leiden tot foutieve metingen tijdens de training.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

Ben je op zoek naar een kwalitatieve loopband waarmee je thuis gemakkelijk kan trainen? Dan is de Focus Fitness Jet 2 zeker het overwegen waard. Deze loopband is inklapbaar en heeft een hellingsfunctie, 7 trainingsprogramma’s en wel 40 trainingsniveaus. Bovendien kun je dankzij de topsnelheid van maar liefst 13 km/h een zeer intensieve training doen.

Wanneer je deze loopband aanschaft, heb je de keuze uit verschillende trainingsprogramma’s, waaronder snelheid, heuvels en 5 voorkeursprogramma's. Hierdoor kun je je workouts precies afstellen op jouw doelen. Ook leuk: er zit ook een speciale 'vetverbrandingsmodus' op de Jet 2. In deze modus wordt de intensiteit van de training afgestemd op jouw hartslag, waardoor je lichaam efficiënter vet verbrandt.

De Jet 2 heeft verder een gebruiksvriendelijk scherm en een breed loopvlak van 120 x 41 cm. Het apparaat is inklapbaar, waardoor je hem na het trainen eenvoudig opbergt. Voor extra comfort kun je de machine ook met behulp van de handige transportwieltjes verplaatsen.

Belangrijk om te weten is dat de Jet 2 niet is ontworpen voor zeer intensieve, professionele trainingen. Wil je dagelijks lange afstanden lopen of hogere snelheden bereiken? Dan is het verstandig om te kiezen voor een duurder model met meer geavanceerde functies en een bredere motor. Maar voor een comfortabele, betaalbare training thuis is de Jet 2 zeker een goede keuze.

Conclusie: de Focus Fitness Jet 2 Loopband is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en biedt een mix van verschillende trainingsprogramma's. Ideaal voor intensieve thuisworkouts!

Conclusie

Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 36 Trainingsprogramma's met 2 trainingsniveaus - Tot 13 km/h

Na het uitgebreid testen van de Focus Fitness Jet 2 loopband, kunnen we concluderen dat dit een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve loopband voor thuis. Met een maximumsnelheid van 13 km/h en de mogelijkheid tot het creëren van een helling, biedt deze loopband genoeg uitdaging voor zowel beginners als gevorderde hardlopers.

Een groot pluspunt van de Focus Fitness Jet 2 is dat deze inklapbaar is. Dit zorgt er niet alleen voor dat de loopband makkelijk op te bergen is, maar ook dat deze minder ruimte in beslag neemt wanneer je hem niet gebruikt. Hierdoor is deze loopband ook ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben thuis.

Daarnaast beschikt de Focus Fitness Jet 2 over zeven trainingsprogramma’s en veertig trainingsniveaus, wat ervoor zorgt dat de loopband geschikt is voor verschillende trainingsdoelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een programma gericht op afvallen of op het verbeteren van je conditie.

Het bedieningspaneel van de Focus Fitness Jet 2 is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je kunt de snelheid en hellingshoek eenvoudig aanpassen tijdens het hardlopen, waardoor je je training op elk moment kunt aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Ook is er een hartslagmeter ingebouwd, waardoor je tijdens het sporten makkelijk en snel je hartslag kunt bijhouden.

Tot slot is de Focus Fitness Jet 2 ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Voor deze prijs krijg je een kwalitatieve loopband met veel verschillende functies, waardoor deze loopband veel waar voor je geld biedt. Al met al kunnen we concluderen dat de Focus Fitness Jet 2 een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve loopband voor thuis!


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Focus Fitness Jet 2 - Loopband - Inklapbaar - Hellingsfunctie - 36 Trainingsprogramma's met 2 trainingsniveaus - Tot 13 km/h

© 2024 Beste Hardloopband, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten