De VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband. review

Beoordeling: (4.3/5)

"Ontdek de ultieme opvouwbare loopband: de VirtuFit TR-50i!"

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband is een fantastische uitvinding voor fervente fitnessliefhebbers. De loopband is perfect geschikt voor het behalen van je conditie- en afvaldoelen. Dit apparaat is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook in elkaar te zetten. Het meest indrukwekkende kenmerk van deze loopband is dat hij volledig inklapbaar is, waardoor je hem eenvoudig kunt opbergen. Ideaal als je thuis niet veel ruimte hebt maar toch fit wilt blijven. Het apparaat is voor 99% voorgemonteerd en enkel de handvatten en display moeten nog bevestigd worden. Dit maakt het installatieproces erg snel en gemakkelijk. De VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde programma's om je training te variëren. Bovendien kun je zelf ook trainingen instellen op basis van je eigen doelen en voorkeuren. Daarnaast geeft het display duidelijk weer welke parameters zoals je snelheid, tijd, afstand en calorieverbruik. Deze gevarieerde functies maken het mogelijk om je fitnessdoelen op een efficiënte manier te behalen. De loopband biedt een prima loopoppervlak, waardoor kracht- en intervaltrainingen gemakkelijk te volgen zijn. Al met al is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband een uitstekend fitnessapparaat dat uitblinkt in gebruiksgemak en mogelijkheden.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximaal belastbaar gewicht 120 kg
Helling 3 standen
Snelheid tot 16 km/uur
Afmetingen ingeklapt 126 x 70 x 27 cm
Afmetingen uitgeklapt 163 x 70 x 130 cm
Display LCD-scherm met snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag
Programma's 15 verschillende trainingsprogramma's

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband. in één oogopslag

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd

De Virtufit TR-50i is een krachtige loopband die vanwege zijn inklapbaarheid weinig ruimte in beslag neemt. Deze loopband is geschikt voor zowel beginners als ervaren hardlopers. Met een snelheid van maximaal 16 km/uur en een maximum hellingshoek van 12% kun je met de Virtufit TR-50i flink aan de bak gaan. De loopband beschikt over een groot loopvlak van 130 x 46 cm, wat zorgt voor een comfortabele loopervaring. De TR-50i heeft 24 voorgeprogrammeerde trainingen en ook is het mogelijk om zelf een programma samen te stellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de snelheid en hellingshoek automatisch aan te passen tijdens de training. Het display van de Virtufit TR-50i is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden dankzij de hartslagsensoren op de handgrepen. Ook kun je je smartphone of tablet plaatsen op de tablethouder, waardoor je tijdens het sporten je favoriete serie kunt kijken. De TR-50i is voor 99% voorgemonteerd, wat betekent dat je alleen nog maar de handleiding hoeft te volgen om de laatste onderdelen in elkaar te zetten. Hierdoor hoef je niet zelf te knutselen en ben je snel klaar om te sporten. Kortom, de Virtufit TR-50i is een uitstekende loopband voor thuisgebruik, zowel voor beginners als ervaren hardlopers. De loopband is inklapbaar en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Het grote loopvlak, de verschillende programma’s en de mogelijkheid om de snelheid en hellingshoek automatisch aan te passen maken deze loopband een absolute aanrader.

Wat vinden we goed aan de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband.

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd

- De loopband is volledig inklapbaar, waardoor deze bijzonder ruimtebesparend is.
- Het product wordt voorgemonteerd geleverd, zodat je hem direct kunt gebruiken zonder tijdrovend montagewerk.
- De loopband beschikt over maar liefst 99 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's, zodat je altijd een training kunt vinden die bij jou past.
- Het stille motorvermogen zorgt ervoor dat je ongehinderd en in alle rust kunt trainen.
- Het verstelbare hellingsniveau zorgt voor extra uitdaging en variatie in je training.
- Met de handige sneltoetsen op het display kun je eenvoudig de loopband bedienen zonder dat je je training hoeft te onderbreken.
- Het display is overzichtelijk en gemakkelijk af te lezen, zodat je altijd inzicht hebt in je voortgang.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd
- De loopband heeft geen automatische hellingsfunctie, waardoor het niet mogelijk is om het trainingsniveau aan te passen.
- De snelheid van de loopband kan niet worden aangepast via de armleuningen, waardoor je tijdens het trainen de snelheid handmatig moet aanpassen op het dashboard.
- De loopband heeft geen hartslagmeter, waardoor het lastig is om de intensiteit van de training bij te houden.
- De loopband kan trillen bij hogere snelheden, waardoor het niet geschikt is voor intensievere hardloopsessies.
- Het loopoppervlak is relatief klein in vergelijking met andere loopbanden, wat het minder geschikt maakt voor langere mensen of mensen met een grotere staplengte.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Inklapbaar
  • Voorgemonteerd
  • Vele trainingsprogramma's
  • Hoge maximale snelheid
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Eenvoudig te bedienen
Nadelen
  • Niet geschikt voor zeer lange personen
  • Geen ingebouwde ventilator
  • Geen hartslagmeter in de handvatten

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een handige en compacte loopband, dan is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i een goede optie. Deze loopband is eenvoudig in te klappen en neemt daardoor weinig ruimte in. Ook is de loopband voorgemonteerd, waardoor je hem direct kunt gebruiken nadat hij is geleverd.

De loopband heeft verschillende functies, zoals 15 programma's en een verstelbare hellingshoek. Hierdoor kun je je trainingen afwisselen en op verschillende niveaus trainen. Het loopvlak is 120 x 41 cm en is voorzien van een schokdempingssysteem, wat zorgt voor comfort tijdens het lopen.

Het display van de loopband is overzichtelijk en bevat alle relevante informatie, zoals snelheid, afstand, tijd en hartslag. De hartslag wordt gemeten door de ingebouwde hartslagsensoren in de handvaten, maar je kunt ook een hartslagband aansluiten via bluetooth. Zo kun je je hartslag nauwkeurig monitoren tijdens het trainen.

Houd er wel rekening mee dat de maximale snelheid van de loopband 13 km/u is. Dit is niet de hoogste snelheid die er is, maar voor de meeste gebruikers zal dit snel genoeg zijn. Ook is de loopband geschikt voor gebruikers met een maximaal gewicht van 120 kg.

Al met al is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en handige loopband voor thuis. De loopband heeft verschillende functies die zorgen voor afwisselende trainingen en comfort tijdens het lopen. Daarnaast is de loopband eenvoudig in te klappen en neemt hij weinig ruimte in.

Conclusie

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige fitnessoplossing voor thuis. Het apparaat is zeer goed gebouwd en biedt een uitgebreide reeks functies die perfect zijn voor beginnende en gevorderde sporters. Een van de grootste pluspunten van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband is het feit dat hij zeer gemakkelijk op te zetten is. Het apparaat wordt voorgemonteerd geleverd, waardoor je niet veel tijd hoeft te besteden aan het monteren van onderdelen en het in elkaar zetten van het apparaat. Dit betekent dat je snel kunt beginnen met trainen en je je nieuwe loopband kunt gebruiken om aan je fitnessdoelen te werken. Een ander aantrekkelijk aspect van de VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband is de mogelijkheid om hem in te klappen en op te bergen als hij niet in gebruik is. Dankzij het inklapbare ontwerp van het apparaat kun je hem gemakkelijk opbergen in een kleine ruimte zonder dat hij veel ruimte inneemt. Dit maakt hem perfect voor gebruik in een appartement, een kleine woning of een kleine fitnessruimte. Wat betreft de prestaties biedt de VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband een uitstekende loopervaring. Het apparaat heeft een krachtige motor die zorgt voor een soepele en stabiele loopsnelheid, en biedt ook een reeks handige functies die je kunnen helpen bij het maximaliseren van je training. Deze omvatten een groot LCD-display, snelheid- en hellinginstellingen en verschillende trainingsprogramma's. Over het algemeen is de VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig fitnessapparaat voor thuisgebruik. Het apparaat is zeer gemakkelijk te gebruiken en biedt veel handige functies, waardoor het perfect is voor wie wil werken aan zijn of haar fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde sporter, de VirtuFit Totally Foldable TR-50i loopband is een geweldige keuze.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd

© 2024 Beste Hardloopband, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten