De Virtufit TR-200i Loopband review

Beoordeling: (4.3/5)

"Haal je cardio goals thuis met de VirtuFit TR-200i loopband: onze review"

De VirtuFit TR-200i loopband is een uitstekende keuze voor thuisfitness liefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige loopband. Deze in te klappen loopband combineert duurzaamheid en comfort met geavanceerde technologie en functies. Met 18 verschillende trainingsniveaus biedt de VirtuFit TR-200i een uitdagende en effectieve workout. Bovendien beschikt deze loopband over een ingebouwde hartslagmeter en de mogelijkheid om verschillende trainingsprogramma's te selecteren. Het is mogelijk om je eigen muziek af te spelen via de ingebouwde speakers en je tablet of smartphone kan worden geplaatst in de daarvoor bestemde houder. De VirtuFit TR-200i loopband is gemakkelijk op te bergen dankzij de in te klappen functie. Ook is het mogelijk om de loopband via bluetooth te verbinden met de VirtuFit iConsole+ app om trainingen bij te houden op je smartphone of tablet. Al met al is de VirtuFit TR-200i loopband een zeer goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare loopband met geavanceerde functies en een hoog trainingscomfort.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Maximaal belastbaar gewicht 120 kg
Afmetingen opgeklapt 124 x 77 x 30 cm
Afmetingen uitgeklapt 156 x 77 x 128 cm
Maximale snelheid 16 km/u
Verstelbare helling Ja, 3 niveaus
Ingebouwde hartslagmeter Ja
Aantal trainingsprogramma's 18

De Virtufit TR-200i Loopband in één oogopslag

VirtuFit TR-200i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 18 Trainingsniveaus - Inklapbaar - Hartslagfunctie

De Virtufit TR-200i Loopband is een kwalitatief hoogstaand fitnessapparaat voorzien van tal van geavanceerde functies die zorgen voor een ultieme workout ervaring. Deze loopband beschikt over wel 18 trainingsniveaus en is in staat om met zijn krachtige motor snelheden te bereiken tot maar liefst 18 km/u. Dankzij de verschillende programma’s, waaronder interval-, snelheid- en afstandsprogramma’s, is het mogelijk om op een persoonlijke manier de training te optimaliseren en af te stemmen op persoonlijke doelstellingen. Ook beschikt de Virtufit TR-200i over een hartslagfunctie, waarbij de hartslagregister wordt weergegeven op het display en op basis hiervan de training wordt aangepast om de intensiteit en belasting te optimaliseren. Het stevige frame en de solide constructie maken deze loopband geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast zorgen de anti-slip loopmat en de anti-statische werking ervoor dat de looptraining veilig en stabiel verloopt. Ook zorgt het geluidsisolerende materiaal voor een stille werking, waardoor je tijdens het sporten kunt genieten van jouw eigen muziek of tv-programma. De Virtufit TR-200i is ook nog eens uiterst gebruiksvriendelijk in gebruik. Zo is de loopband eenvoudig op te bergen dankzij de inklapbare constructie en kan deze na gebruik moeiteloos worden verplaatst dankzij de transportwieltjes. Daarnaast beschikt de loopband over een handige tablethouder waarop tijdens de training gebruik gemaakt kan worden van verschillende fitness apps ter verrijking van de workout. Kortom, de Virtufit TR-200i Loopband is een uitstekende keuze voor de dagelijkse thuisworkout. Met zijn geavanceerde functies, stevige constructie en gebruiksvriendelijke bediening biedt deze loopband alles wat nodig is om jouw doelstellingen te behalen en te werken aan een fit en gezond lichaam.

Wat vinden we goed aan de Virtufit TR-200i Loopband

VirtuFit TR-200i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 18 Trainingsniveaus - Inklapbaar - Hartslagfunctie

De VirtuFit TR-200i loopband beschikt over 18 trainingsniveaus waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.
Dankzij de hartslagfunctie kan je tijdens de training goed in de gaten houden hoe het met je conditie gesteld is.
Het feit dat de loopband inklapbaar is, zorgt ervoor dat het apparaat weinig ruimte in beslag neemt en makkelijk op te bergen is.
Met de handige afstandsbediening kan je eenvoudig de snelheid en helling van de loopband bijstellen tijdens de training.
De TR-200i loopband beschikt over verschillende programma's waardoor je afwisseling kunt brengen in je trainingen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

VirtuFit TR-200i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 18 Trainingsniveaus - Inklapbaar - Hartslagfunctie
De handleiding is niet erg duidelijk en hierdoor kan het instellen van de loopband wat lastiger zijn voor mensen die hier geen ervaring mee hebben.
Het scherm is vrij klein en daardoor soms wat lastiger af te lezen.
De loopband maakt bij hogere snelheden soms wat meer lawaai dan gewenst.
De hartslagmeting lijkt niet altijd even nauwkeurig te zijn.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Inklapbaar
  • 18 trainingsniveaus
  • Hartslagfunctie
  • Groot loopoppervlak
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
Nadelen
  • Zwaar
  • Niet geschikt voor zeer snel rennen
  • Moeilijk te verplaatsen

Advies voor kopers

Wanneer je op zoek bent naar een goede loopband om thuis te kunnen sporten, is de VirtuFit TR-200i Loopband echt een aanrader. Deze loopband beschikt over maar liefst 18 verschillende trainingsniveaus, waardoor je altijd eenvoudig en op je eigen tempo kunt beginnen met hardlopen of wandelen. Daarnaast is de loopband ook voorzien van een handige hartslagfunctie, waardoor je altijd de juiste trainingsintensiteit kunt aanhouden. Een ander groot voordeel van de VirtuFit TR-200i Loopband is het feit dat deze loopband inklapbaar is. Hierdoor kun je hem eenvoudig opbergen wanneer je geen ruimte hebt om hem permanent uit te stallen in je huis. En als je toch wilt gaan hardlopen of wandelen, dan heb je hem in een paar seconden weer uitgeklapt. Hierdoor is de VirtuFit TR-200i Loopband echt perfect geschikt voor mensen die thuis willen sporten, maar niet de ruimte hebben voor een permanente opstelling. Wil je meer weten over de VirtuFit TR-200i Loopband? Bekijk dan snel de productpagina op bol.com en ontdek zelf welke voordelen deze loopband allemaal te bieden heeft. En als je er zeker van wilt zijn dat je een goede keuze maakt, lees dan ook eens de reviews van andere gebruikers. Dan weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.

Conclusie

VirtuFit TR-200i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 18 Trainingsniveaus - Inklapbaar - Hartslagfunctie

De VirtuFit TR-200i loopband is een uitstekende keuze voor mensen die hun fitnessdoelen willen bereiken en ook graag comfort en gemak willen. Met 18 trainingsniveaus, een hartslagfunctie en de mogelijkheid om makkelijk op te bergen door de inklapfunctie, biedt deze loopband genoeg uitdaging en mogelijkheden voor alle soorten sporters. Allereerst de 18 trainingsniveaus. Hierdoor kan de gebruiker zichzelf uitdagen en zorgen voor variatie in hun trainingen, waardoor ze gemotiveerd blijven. Het is tevens een uitstekend hulpmiddel voor beginners die hun training willen opbouwen, maar ook voor gevorderde sporters die op zoek zijn naar meer intensiteit. Daarnaast is de hartslagfunctie een nuttige toevoeging, omdat de gebruiker zo hun hartslag in de gaten kan houden en kan zorgen voor een veiligere en effectievere training. Door de connectiviteit met een borstband kan deze informatie worden weergegeven op het display. De inklapfunctie biedt veel gemak omdat het de gebruiker de mogelijkheid biedt om de loopband makkelijk op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt. Dit is vooral handig voor huishoudens met beperkte ruimte of voor sporters die geen permanente plek hebben voor hun fitnessapparatuur. De loopband zelf is stevig en van goede kwaliteit. Het loopoppervlak is voldoende groot met een afmeting van 120 x 42 cm en biedt voldoende comfort tijdens het trainen. Dankzij de krachtige motor (2,5 pk) is de loopband ook geschikt voor intensievere trainingen. Tot slot biedt het display de nodige informatie tijdens het trainen, zoals de afstand, snelheid, tijd en calorieverbruik. De bediening is eenvoudig en intuïtief en dankzij de tablethouder kan de gebruiker tijdens het trainen ook genieten van entertainment. In het kort biedt de VirtuFit TR-200i loopband een breed scala aan mogelijkheden en eigenschappen die geschikt zijn voor alle soorten sporters. Of je nu net begint met fitness of een gevorderde sporter bent, deze loopband kan voldoen aan jouw behoeften. Het feit dat het apparaat ook inklapbaar is, maakt het nog aantrekkelijker voor degenen die beperkte ruimte hebben of de loopband niet dagelijks gebruiken. Kortom, deze loopband is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige loopband van hoge kwaliteit.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

VirtuFit TR-200i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 18 Trainingsniveaus - Inklapbaar - Hartslagfunctie

© 2024 Beste Hardloopband, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten