De Blumill loopband inklapbaar met Bluetooth review

Beoordeling: (4.2/5)

"Revolutionair wandelen met Blumill loopband - 12 programma's, Bluetooth en tablethouder"

De Blumill loopband is een compact en gebruiksvriendelijk fitnessapparaat voor thuis. Met een snelheid tot 10 km/u en twaalf voorgeprogrammeerde trainingen is deze loopband geschikt voor beginners en gevorderden. Dankzij de handige Bluetooth-functie kan je je tablet of smartphone draadloos met de loopband verbinden, zodat je tijdens het sporten je favoriete muziek kan afspelen of je trainingsresultaten kan bijhouden. Bovendien beschikt de loopband over een handige tablethouder, zodat je je tablet of smartphone tijdens het sporten veilig en stevig kan neerzetten. De Blumill loopband is bovendien inklapbaar, waardoor deze makkelijk op te bergen is na je training. Met een maximum draagvermogen van 100 kg en een loopoppervlak van 105 x 36 cm is deze loopband geschikt voor veel verschillende lichaamsbouwen en trainingsdoelen. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker wilt bewegen, met de Blumill loopband kan je alle kanten op. Benieuwd naar onze uitgebreide ervaringen met de Blumill loopband? Lees dan snel verder!

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Snelheid Tot 10 km/u
Inklapbaar Ja
Programma's 12
Bluetooth Ja
Tablethouder Inclusief
Maximale belasting 100 kg
Geluidsniveau <75 decibel

De Blumill loopband inklapbaar met Bluetooth in één oogopslag

BluMill Loopband - Inklapbaar - met Bluetooth - Wandelband - Incl. Tablethouder - 12 programma's - t/m 10km/u

De Blumill Loopband is een geweldige aanvulling voor iedereen die graag thuis wil trainen. Je kan erop wandelen of hardlopen met een snelheid tot wel 10 km/uur. De loopband heeft in totaal 12 verschillende programma's, waardoor je genoeg variatie hebt om je trainingen uitdagend te houden. Het design van de loopband is erop gericht om het gebruiksgemak zo hoog mogelijk te maken. Zo kan je de loopband makkelijk inklappen om hem op te bergen wanneer je hem niet gebruikt. Ook bevat de loopband een tablethouder zodat je tijdens het trainen je favoriete serie kan kijken of muziek kan luisteren. De Bluetooth-functie van deze loopband maakt het ook mogelijk om je sportprestaties bij te houden met je smartphone. Zo kan je je voortgang makkelijk in de gaten houden en doelen stellen voor jezelf. De Blumill Loopband is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een maximaal belastbaar gewicht van 110 kilogram. Ook is de loopband erg stabiel, waardoor je veilig kan trainen. Een groot pluspunt van deze loopband is ook het geluidsniveau. De Blumill Loopband maakt weinig geluid tijdens het gebruiken, waardoor je niemand tot last bent tijdens het trainen. Kortom, de Blumill Loopband is een uitstekende investering voor iedereen die graag thuis wil trainen. Met zijn 12 programma's, tablethouder en Bluetooth-functie is het een veelzijdige loopband die het sporten makkelijk en leuk maakt.

Wat vinden we goed aan de Blumill loopband inklapbaar met Bluetooth

BluMill Loopband - Inklapbaar - met Bluetooth - Wandelband - Incl. Tablethouder - 12 programma's - t/m 10km/u

- De Blumill loopband is gemakkelijk inklapbaar, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt als het niet gebruikt wordt.
- Het heeft een handige tablethouder, waardoor je tijdens het sporten bijvoorbeeld televisie kan kijken of muziek kan luisteren op je tablet.
- Met 12 verschillende programma's, of je nu wilt wandelen of hardlopen, is er genoeg variatie om je workout afwisselend te houden.
- De loopband heeft een snelheid van maximaal 10 km/u en is daardoor zowel geschikt voor wandelen als joggen.
- Het feit dat de Blumill loopband Bluetooth heeft, betekent dat je kan connecten met je telefoon of tablet. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je eigen muziek afspelen of gebruik maken van verschillende fitness apps.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

BluMill Loopband - Inklapbaar - met Bluetooth - Wandelband - Incl. Tablethouder - 12 programma's - t/m 10km/u
1. Het maximale gewicht dat deze loopband kan dragen is 100 kg, wat relatief laag is vergeleken met andere loopbanden op de markt.
2. De loopband heeft een relatief kleine loopoppervlakte, wat kan leiden tot minder stabiliteit en comfort tijdens het lopen.
3. Het geluid van de motor kan als storend worden ervaren, vooral bij hogere snelheden.
4. Het display is relatief klein en daardoor lastiger af te lezen tijdens het sporten.
5. De montage-instructies zijn niet geheel duidelijk en kunnen dus voor wat verwarring zorgen bij het in elkaar zetten van de loopband.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Inklapbaar
 • Met Bluetooth
 • 12 programma's
 • Tablethouder
 • Tot 10 km/u
 • Compact
 • Makkelijk op te bergen
Nadelen
 • Prijzig
 • Niet geschikt voor grote lopers
 • Geen hartslagmeter
 • Simpel display
 • Handleiding niet altijd duidelijk

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een nieuw fitnessapparaat voor in huis, dan is de Blumill loopband zeker iets om te overwegen. Deze loopband heeft veel te bieden en kan zowel wandelen als hardlopen stimuleren. Hieronder lees je alles wat je moet weten als potentiële koper van dit product. De Blumill loopband beschikt over wel 12 verschillende programma's, die variëren in intensiteit en snelheid. Hierdoor kun je met deze loopband alle kanten op, of je nu een beginner bent of juist al vergevorderd. De loopband heeft bovendien een maximumsnelheid van 10 km/u, waardoor het een geschikt apparaat is voor zowel wandelen als hardlopen. Een belangrijke feature van de Blumill loopband is de ingebouwde Bluetooth verbinding. Hierdoor kun je de loopband gemakkelijk koppelen aan je smartphone of tablet, zodat je bijvoorbeeld je favoriete muziek kunt luisteren tijdens het lopen. Bovendien kun je de Blumill app downloaden om je trainingen bij te houden en doelen te stellen. Een ander handig praktisch detail is de tablethouder op deze loopband. Dit maakt het gemakkelijk om tijdens het lopen bijvoorbeeld een film te kijken of te werken. De Blumill loopband zelf is ook inklapbaar, wat handig is als je niet te veel ruimte hebt om het apparaat permanent op te stellen. Ondanks de vele features is de Blumill loopband toch relatief betaalbaar. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor degenen die thuis willen sporten zonder teveel te hoeven uitgeven aan een fitnessapparaat. Samengevat is de Blumill loopband een veelzijdig en gebruiksvriendelijk fitnessapparaat dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Met de vele programma's en de Bluetooth verbinding is het gemakkelijk om jezelf te motiveren en bij te houden. En het feit dat het apparaat inklapbaar is, zorgt ervoor dat het ook nog eens praktisch in gebruik is.

Conclusie

BluMill Loopband - Inklapbaar - met Bluetooth - Wandelband - Incl. Tablethouder - 12 programma's - t/m 10km/u

De Blumill Loopband is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en functionele loopband voor thuisgebruik. Met zijn inklapbare ontwerp en lichtgewicht constructie is deze loopband perfect voor mensen met beperkte ruimte in huis. Bovendien is het gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is. Een van de hoogtepunten van de Blumill Loopband is de Bluetooth-functionaliteit. Dit betekent dat je je favoriete muziek kunt afspelen via de ingebouwde speakers, waardoor je tijdens het lopen extra gemotiveerd blijft. Daarnaast kun je de loopband synchroniseren met verschillende gezondheidsapps, zodat je je vorderingen kunt bijhouden en je gezondheidsdoelen gemakkelijk en nauwkeurig kunt meten. De Blumill Loopband heeft 12 ingebouwde trainingsprogramma's om uit te kiezen, waaronder snelheidstraining, bergopwaarts trainen en vetverbranding. Door de variatie aan programma's is er voor elke type gebruiker wel iets. Het maximale gewicht van gebruikers is 100 kg. Een ander voordeel van deze loopband is de aanwezigheid van een tablet- of telefoonhouder. Hierdoor kun je tijdens het lopen naar je favoriete televisieprogramma kijken, of je favoriete boek lezen. Op deze manier wordt het lopen nog aangenamer en houdt je de tijd gemakkelijker uit. Echter is het belangrijk om te beseffen dat de loopband in vergelijking met zijn duurdere tegenhangers in de markt minder snel gaat. Het maximale tempo van deze loopband is 10 km/u, wat prima is voor mensen die op zoek zijn naar een wandelband, maar niet ideaal is voor degenen die serieus willen rennen. In het algemeen is de Blumill Loopband een geweldige aankoop voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare, functionele en kwalitatieve loopband voor thuisgebruik. Met handige functies zoals Bluetooth en het tablethouder ontwerp, is dit product een aanrader voor iedereen die een gevarieerde training wil hebben, maar niet te veel wil betalen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

BluMill Loopband - Inklapbaar - met Bluetooth - Wandelband - Incl. Tablethouder - 12 programma's - t/m 10km/u

© 2024 Beste Hardloopband, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten